2011-03-31 Barnen?

Sedan är det ju ett dilemma med barnen. Visst hade det varit gott om barnen inte hade varit med. Dels för att det är tråkigt för småbarn med spring i benen att sitta still och sedan för att det blir party med alkohol. Då känns det som om barnen har det roligare hemma med lite lördagsgodis och en film.
Men alla som man är nära med är ju på bröllopet. Hur ska man göra då? Hyra barnvakt känns sådär och be någon granne...nja. Kommer faktiskt inte på någon lösning just nu. Vill ju heller inte att våra föräldrar eller syskon ska ha det ansvaret på den stora dagen. Vi vill att dom ska kunna slappna av och ha skoj inte natta små barn..
Är det någon som har tops? (Det har nog dom flesta :-)) Tips är bättre?

2011-03-31 Lokal

Ja, det var ett tag sen jag skrev. Men det känns så långt bort än sålänge. Tänkte försöka åka och kolla på lokalen vi funderar på så att man kan börja fundera på allvar. Bestämmer vi oss för den lokalen så kan vi börja handla allt som behövs till dekoration och allt annat smått som behövs. Så det enda som är skönt med att bröllopet inte är förren nästa sommar är väl just att vi har tid att göra kap och handla pö om pö. Då känns det inte att massa pengar försvinner. Bröllop kostar ju en del, det vet dom flesta hoppas jag.

RSS 2.0