2010-09-30 Kyrkan?

Varför blir det i kyrkan? Vi har inte döpt våra barn och vi hade absolut inte tänkt oss kyrkan. Allt var fint planerat hur vi skulle ha den borgerliga vigseln och ett festställe var bokat som var perfekt för hela grejen. Sedan var det dags att ringa och boka vigselförrättare. Ja, då får vi inte tag på NÅGON. Lite irriterande eftersom vi ville ha datumet helt fastställt så att det inte blir problem med bokningar man måste göra i tid. Sedan när vi äntligen får tag på några så säger dom att vi ska återkomma efter nyår. Alltså ca 5 månader innan vi gifter oss. Nej, tack. Vi hade ingen lust att stå där i sista minuten och inte kunna boka något annat förrän 5 månader innan. Dessutom var alla vi pratade med så enormt otrevliga och det kändes inte alls som om dom ville detta. Vem vill ha en bitter gubbe eller tant på en så viktig dag.
Så vi bestämde att vi ringer kyrkan och kollar hur det känns. Och det kändes perfekt. Dom var otroligt trevliga och berättade om deras olika präster och vad vi kände för. Dom var ärligt glada för våran skull och väldigt tillmötesgående. Det kändes så bra att vi bokade kyrkan men ingen präst än. Vi ska träffa dom 2 månader innan och känna vem som passar oss bäst. Men vi vet nog redan vem det blir.
Så det som först inte alls var tänkbart blir nog väldigt bra! Eller ja, än är vi ju inte gifta, men nu är förutsättningarna väldigt bra i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0